Hogyan segíthetek?

A pszichológiai tanácsadás ma nem feltétlenül elérhető mindenki számára. Pedig ennek nem kellene így lennie. Vannak olyan jellegű problémák, amelyekhez kapcsolódó terápiás módszerek igen jól alkalmazhatóak tanácsadásban, online formában is. A személyes terápia mellett ezeket is kínálom Önnek, mivel költséghatékony és nem szükséges a személyes találkozó, akár otthonról, a fotelben ülve is kérhet tanácsot.

Email-es tanácsadás

24 órán belül kidolgozott választ kap írásban a problémájára, amelyhez gyakorlatok, konkrét teendők is tartoznak. Legalább egy órát fordítok a válaszadásra, részletes diagnosztikai lehetőségeket, és kezelési módszereket kap. Amennyiben valami esetleg nem teljesen érthető díjtalanul kiegészítem az választ, ugyanazon problémára vonatkozóan. Ez alapcsomag, amelynek célja, hogy professzionális segítséget kapjon elérhető áron. A teljes terápiát nem pótolja, ugyanakkor el tud indulni a gyógyulás felé.

Email-es tanácsadás

Chates tanácsadás

Online konzultációs lehetőség, személyre szabottan. Egy órányi tanácsadást tartalmaz, amelyet igény szerint használhat fel. Az elérhetőség hétköznap 16 és 20 óra, hétvégén a 9 és 20 óra közötti időtartamokra van lehetősége. Időpont egyeztetést követően rendelkezésére állok a kívánt időben. Annak ajánlom, aki a párbeszédet részesíti előnyben, de nem szeretne személyes találkozót. Ezt a csomagot ajánlom Önnek, ha akut panasza van, vagy olyan aktuális megoldandó problémája, amely nem tudható mikor fog jelentkezni, például pánikroham vagy vizsgaszorongás. Okos telefonon is elérhető applikációt használok, így „magával viheti a pszichológusát”.

Chates tanácsadás

Személyes tanácsadás

Hagyományos konzultáció, személyes kapcsolat, online időpontfoglalással. A klasszikus és leghatékonyabb módszer. Minden óra után összefoglalót küldök a terápiáról elektronikusan. Célja a mélyreható változás. Sok esetben már 10 találkozó elegendő a probléma megszűnéséhez, vagy jelentős javulásához.

A személyes tanácsadással bizonyos problémáknál egyenértékű a skype-on keresztül folytatott konzultáció, amennyiben ezt a formát részesíti előnyben, kérem foglaljon személyes konzultációt. Emailben fogok egyeztetni Önnel, melynek során tudja jelezni online konzultációs igényét.

Személyes tanácsadás